2009 m. liepos 9 d., ketvirtadienis

Dviračiais per pavasarėjantį Kauną

Prasidėjus vasarai vėl šviečiant saulei, į gatves išriedėjo dviračiai.

Džiūgaudamas pastebiu, kad šiais metais jų daug daugiau nei praėjusiais.Dviratininkų padaugėjimas miesto gatvėse kelia nuostabą ir šypseną matant vis žmonių kurie renkasi dviratininkų taką miestų gatvėse. Noras sekti madą ar tiesiog praktiškumas skatina minias žmonių rinktis dviratį.

Kiekvienais metais vykdavo įvairios akcijos skatinančios naudotis šiomis transporto priemonėmis, - iškeisti seną automobilį į beveik kiekvieno širdžiai artimą dviratį. Gal mada? O gal žmonės pagaliau susiprotėjo, nebenori žaloti planetos? Ar čia tik taupumo sumetimais? Velnias juos žino...

Žinau tik tai, kad dabar važinėja visi! Nuo bmx‘erių iki elegantiškų damų. Beje, - su tokiais pat elegantiškais dviračiais. Tikrai užkrečiama, ar ne? Juk kelionės greitesnes, praktiškesnės už keliones automobiliu, o kuras keliaujant dviračiu nekainuoja, reikia tik netingėti!


Taigi, jei pasuksi galvą ir būsi apsukrus ar apsukri, galbūt ir kokią žavią damą ar mielą vaikiną priviliosi gražiu ir blizgančiu dviračiu, o ne prabangia mašina. O jei vis dar neturi šios iš pažiūros paprastos transporto priemonės, galbūt verta ją įsigyti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą