2009 m. liepos 26 d., sekmadienis

Laumės Juosta

Šį savaitgalį praūžė kasmetinis vaikų muzikos festivalis "Laumės Juosta". Šiemet šiam festivaliui sukako jau 15 metų, todėl šiemet ši šventė buvo išties išskirtinė. Viskas buvo atlikta taip kaip niekad. Smagu buvo stebėti vaikų džiaugsmą bei šypsenas prieš ir po jų pasirodymų. Vaikai atrodė išties laimingi galėdami dainuoti su Lietuvos muzikos "dievaičiais".

Koncerte dalyvavo daygybė Lietuvos muzikos atlikėjų bei grupių. Nors šventė truko tris dienas labiausiai man, manau ir daugeliui kitų, patiko šeštadienio programa. Ji prasidėjo nuostabia vaikų pop chorų eisena Palangoje, kurios metu vaikai visus kvietė į Laumės Juostos festivalį. Vėliau visi, kurie spėjo įsigyti bilietus į šį festivalį, galėjo stebėti nuostabius pop chorų pasirodymus su Lietuvos scenos grandais. Sekmadienį festivalis tęsėsi, toliau visi dainavo ir linksminosi.

Deja, festivalis baigėsi ir kaip sakė Laumės Juostos vėdėja, muzikos grupės "Studentės" narė Irūna: "Kai baigiasi "Laumės Juosta", kartu su ja baigiasi ir vasara". Nors liko dar visas mėnesis iki vasaros pabaigos, oras vis prastėja ir galbūt Irūna buvo teisi, gal ištikrųjų vasara baigiasi? Na, bet turime dar visą mėnesį džiaugtis ir išnaudoti visas vasaros siūlomas galimybes, tad sėkmės Jums.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą